Vasaros sporto šventė ,,Sportuok su draugu“

Saulėtą ir karštą birželio 10 dieną Panevėžo lopšelio-darželio ,,Vaivorykštė“ kieme vyko vasaros sporto šventė ,,Sportuok su draugu“. Žinome, kad visi vaikai nori būti stiprūs, vikrūs, ištvermingi ir sveiki. Puoselėjant jų norus, rūpinantis fiziniu aktyvumu, grūdinimu, sveiko gyvenimo įpročiais ir įgūdžiais, buvo suorganizuota ši šventė. Dalyvavo visų grupių ugdytiniai – smagu draugiškai sportuoti kartu!

Susirinkusius ir sportiškai nusiteikusius vaikučius pasveikino įstaigos direktorė I. Padkauskienė. Renginys prasidėjo linksma mankšta. Įveikę kliūčių ruožą, vyresnieji „Žiogelių“, ,,Pelėdžiukų“, Vaikystės“ grupių ugdytiniai dalyvavo estafetėse, kuriose atliko įvairias užduotis: samčiais sėmė iš kibiro vandenį, jį nešė ir pildė tuščią indą, dviese, be rankų, turėjo pernešti balioną, į lankus vieni dėjo kankorėžius, kiti – turėjo juos surinkti, ėjo su ,,kojokais“, leido savo pagamintus lėktuvėlius, stebėdami, kurio lėktuvėlis toliau nuskries. „Boružiukai“ turėjo perlįsti pro tūnelį, rinkti išbertus spalvotus kamuoliukus ir dėti į lankus pagal spalvas. Mažiausi ,,Drugelių“ ir ,,Bitučių“ grupių vaikučiai į skėtį rinko kamuliukus, gaudė muilo burbulus. Šventės pabaigoje visų laukė muilo burbulų šou ir diplomai su nominacijomis, kuriuos įteikė įstaigos direktorė. Po renginio gaivinomės sultimis.

Sportuodami ir būdami kartu, ne tik smagiai praleidome laiką, bet ir paskatinome vaikų norą aktyviai sportuoti, vaikai patyrė buvimo kartu, judėjimo drauge džiaugsmą ir sporto teikiamą naudą.

Mokytoja Violeta Pupeikienė

Nuomonės / pastebėjimai

Panevėžio lopšelis-darželis „Vaivorykštė“
Įstaigos kodas: 190416871
A. s. LT 79 7300 0100 0238 7841
Bankas: Swedbank, AB

Savivaldybės biudžetinė įstaiga
Adresas: J. Tilvyčio g. 12, LT-35225 Panevėžys
Darbo laikas – 7.30 – 18.18 val. (paankstintos grupės darbo laikas 7.00 – 7.30)

Direktorės tel.: (8 45) 43 38 75
Bendras tel. (8 45) 43 39 17
Direktorės el.p: direktore@ldvaivorykste.lt
Bendras el.p: info@ldvaivorykste.lt

 

2024 © Panevėžio l-d „Vaivorykštė“
Versija neįgaliesiems