„Beždžionėlių diskoteka“ darželyje

Liepos 17 d. (trečiadienį) darželio muzikos salėje vyko vaikų labai mėgstama „Beždžionėlių diskoteka“. Renginiui dalyviai ruošėsi iš anksto. Vyresnieji patys pasirinko kūrinius ir juos atliko pagal dainos fonogramą, mažesnieji – pamėgdžiojo smagias daineles su judesiais. Diskoteką pradėjo Linksmieji muzikantai ir Beždžionėlė. Diskotekoje pirmoji skambėjo Kapitono Flinto dainelė „Lyja lyja“, kurią atliko „Vaikystės“ grupės vaikučiai.

Kai palijo, į sceną atskubėjo mažieji varliukai su daina „Varlyčių choras“ („Pelėdžiukų“ grupės vaikai), „Du gaidelius“ atliko patys mažiausi „Varpelių“ grupės ugdytiniai. „Žiogeliai“ pašoko „Kiškių polką“. „Drugelių“ grupės priešmokyklinukė Melita pasirinko Katy Perry dainą „Swich swich“, Kamilė – G. Jan „Paskui tave“. Gaudenta, Emilis ir Austėja iš „Saulučių“ grupės padainavo Monikos dainą „Nebenoriu grįžt namo“. Pasirodymus užbaigė „Boružiukų“ priešmokyklinukų grupės mergaitės Olivia ir Luka T.

Visi atlikėjai labai stengėsi pasirinktą kūrinį atlikti kuo geriau ir įdomiau. Mažieji ugdytiniai galėjo pasijusti tikromis scenos žvaigždėmis. Jie parodė savo muzikinius sugebėjimus, išradingumą ir kūrybiškumą. Renginio pabaigoje muzikantai apdovanojo visus labai gražiais blizgančiais, jų pačių pagamintais mikrofonais ir pakvietė smagiai pašokti, padainuoti, pasilinksminti. Džiaugiamės savo auklėtinių kūrybiškumu ir puikiais pasirodymais.

Meninio ugdymo pedagogė Simona Karlienė
ir auklėtoja Monika Vaičiulienė

Nuomonės / pastebėjimai

Panevėžio lopšelis-darželis „Vaivorykštė“
Įstaigos kodas: 190416871
A. s. LT 79 7300 0100 0238 7841
Bankas: Swedbank, AB

Savivaldybės biudžetinė įstaiga
Adresas: J. Tilvyčio g. 12, LT-35225 Panevėžys
Darbo laikas – 7.30 – 18.18 val. (paankstintos grupės darbo laikas 7.00 – 7.30)

Direktorės tel.: (8 45) 43 38 75
Bendras tel. (8 45) 43 39 17
Direktorės el.p: direktore@ldvaivorykste.lt
Bendras el.p: info@ldvaivorykste.lt

 

2024 © Panevėžio l-d „Vaivorykštė“
Versija neįgaliesiems